Nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam

Coaching

Loop jij aan tegen je eigen grenzen en heb je de wens om verder te gaan?
Een coach is een onafhankelijk klankbord en sparringpartner die je uitdaagt en respectvol een spiegel voorhoudt. Een betrokken professional die je helpt een scherpe blik op jezelf te krijgen en keuzes te maken die bij je passen. En we vieren graag je successen met je!

Gun jezelf een stevige impuls in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met een sparringpartner die je uitdaagt en confronteert met jezelf. Die je helpt jezelf scherp te houden. Voor meer zelfvertrouwen, plezier en effectiviteit.

Meer . . .

Je loopbaan én jezelf onder de loep nemen. Met je coach een goed gesprek over vragen zoals ‘Wie ben ik’, ‘Wat kan ik’, ‘Wat wil ik daar dan mee’ en ‘Op welke plek komt dat het beste tot zijn recht’. En de ultieme vraag: ‘Waar kom ik nou echt m’n bed voor uit?’

Meer . . .

Altijd druk en bezig en uiteindelijk amper tijd voor jezelf? Veel verplichtingen -zakelijk en privé, opgelegd door anderen én door jezelf- zorgen voor spanning en stress. Misschien herken je de symptomen, maar weet je niet wat je er aan kunt doen.

Meer . . .