035-6267484

Stresscoaching

Voor meer ontspanning in je werk

Je kent het misschien wel: altijd druk en bezig, alles willen meemaken en uiteindelijk amper tijd voor jezelf. Veel verplichtingen -zakelijk en privé, opgelegd door anderen maar ook door jezelf- zorgen voor spanning en stress. Misschien herken je de symptomen, maar weet je niet wat je aan de stress zelf kunt doen.

Stress kent diverse vormen en symptomen en ieder mens is uniek. Die combinatie maakt dat we zeer diverse stresscoachvragen krijgen. Die maken we samen concreter -zodat verwachtingen voor alle betrokkenen helder en hetzelfde zijn- en dan gaat het coachingstraject van start.

Wij zien coaching als ‘De ander helpen het beste uit zichzelf te halen’. Dat wil zeggen dat jouw stresscoach zijn/haar stinkende best doet voor je, maar jij bent vooral aan zet. Het is uiteindelijk aan jou om ‘het’ (wat dat ook maar is) te laten zien. Want wij kúnnen en wíllen jou niet veranderen. Dat laten we graag aan jou zelf over.

Trouw aan jezelf

Telkens ‘onderweg zijn’ leidt er vaak toe dat je vergeet voor jezelf te zorgen. Zorgzaam zijn naar jezelf is een hele verantwoording. Dat vraagt om ruimte te geven aan je ware behoeften en wensen en daar goed naar te luisteren.
In een (werk)omgeving die veel van je vraagt ligt de valkuil van ‘jezelf kwijtraken’ op de loer. Om jezelf weer te hervinden is zelfbewustzijn en lef nodig. En wellicht hulp van je stresscoach . . .

PRAKTISCH
PERSOONLIJK
RESULTAATGERICHT
TRAINEN

Je bent in goede handen

Onze stresscoaches werken ervaringsgericht en schenken aandacht aan je fysieke, mentale, emotionele en energieke gesteldheid. Zij koppelen westerse psychologie aan oosterse wijsheid.
Dat levert jou belangrijke inzichten op over je eigen patronen. Vanuit die inzichten leert je stresscoach je eenvoudige en praktische technieken om bewust en gericht aan je eigen stress te werken. Preventief en voor het geval dat het je toch even te veel wordt.

Je stresscoach doet een stevig beroep op jouw eigenaarschap. Dat betekent dat hij je héél veel kan meegeven, maar dat je het uiteindelijk zelf zult moeten doen. Van ons mag je verwachten dat we je daarin stimuleren en daarop aanspreken.

Stresscoaching

ONTSPANNINGSCOACHING = MAATWERK

Omdat jouw stress jouw stress is, verdien jij een maatwerkbenadering. Voor meer ontspanning.
Daarom maakt je coach een inschatting wat voor jou de beste aanpak is. Dat mag je van onze professionele en ervaren stresscoaches verwachten. Welke vorm ook gekozen wordt, het is altijd persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Hieronder een greep uit de coachvragen waarmee wij aan de slag mochten samen met onze coachees:

 • Ik heb teveel aan mijn hoofd en kan me niet meer focussen.
 • Ik heb zoveel op mijn bordje liggen dat ik er buikpijn van krijg.
 • Ik heb twee functies en een drukke privésituatie. Ik krijg het er soms benauwd van.
 • Als ik aan mijn werk denk, krijg ik hoofdpijn. Ik denk dat ik het een beetje te druk heb.
 • Ik voel me de laatste tijd erg onrustig op mijn werk. En thuis kan ik me maar moeilijk ontspannen. Kun je me helpen?

 

 • Hoe kan ik beter de rust bewaren in hectische situaties op het werk?
 • Ik heb (voel) veel verantwoordelijkheid. Ik krijg er stress van. Hoe kan ik daar beter mee omgaan?
 • Ik vind het lastig om nee te zeggen en heb het daarom veel te druk. Hoe kan ik die stress voorkomen?

 

Jouw stresscoachvraag

Ben jij er aan toe?
Kun jij de hulp van een professional gebruiken om je stress te hanteren of te voorkomen? Of twijfel je nog of stresscoaching iets voor je is?
Zet dan de eerste stap en vul het contactformulier in.

Of bel meteen naar 035 – 626 74 84 en vraag naar de stresscoach van je voorkeur.
Als je nog geen voorkeur hebt voor één van onze stresscoaches, vraag dan naar Peter Oosting. Hij denkt graag met je mee en zal je eerlijk adviseren.

  Kies hier voor wie je bericht bestemd is. Als je geen keuze maakt krijg je een reactie van één van onze stresscoaches.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS