035-6267484

Ons team

Anne van Rijn

Anne van Rijn

Trainer, coach

Ik ben me na mijn carrière als artiest meer gaan focussen op het coachen van mensen die niet genoeg tot hun recht kunnen komen in verband met angst of onzekerheid.

Corinne Bloemhard

Corinne Bloemhard

Trainer, coach, werkgelukdeskundige

Hoe een werkomgeving de mens beïnvloedt en de mens zijn werkomgeving, intrigeerde mij enorm. Hoe ontwikkelen mens en organisatie zich als ze samen komen en hoe kan ik hierin helpen?

Dan van Steen

Dan van Steen

Trainer, coach, trainingsacteur

Ik geef trainingen en ik coach​. Van handhaver tot chirurg, van wethouder tot mkb’er. Allemaal mensen. Ieder zijn verhaal. Samen ontdekken hoe het anders kan; leuker, makkelijker of spannender.

Edi van Gelder

Edi van Gelder

Trainer, coach, trainingsacteur, werkgelukdeskundige

Daarbij richt ik me op de interpersoonlijke communicatie. Hoe werkt dat bij mij, bij jou, tussen ons, in groepen. Fascinerend en altijd anders! Heerlijk.

Ernst Oosterbosch

Ernst Oosterbosch

Trainer, (stress)coach

En daar geloof ik ook heilig in, wil je ontwikkelen en bewuster in het leven staan dan zal je aan de slag moeten, vooral met jezelf.

Hulda Möller

Hulda Möller

Trainer, coach, breinbereider

Zoals ik zelf ook ervaren heb, kies je niet altijd de situaties waar je in belandt, maar kun je vervolgens wel kiezen hoe je je opstelt. Je kunt kiezen voor ander gedrag, voor een andere houding.

Inge van Voornveld

Inge van Voornveld

Trainer, coach, trainingsacteur

In mijn trainingen geef ik de deelnemers steeds gelegenheid te spelen met de werkelijkheid.
Lian Groeneveld

Lian Groeneveld

Trainer, coach

Weg zijn betekent voor mij even niet praten en mijn hoofd af, bijvoorbeeld lekker weg dommelen op het ritme van een kameel. En als ik thuis ben lees ik graag wat anderen elders beleven.
Marga Janse

Marga Janse

Trainer, coach, loopbaancoach

Werken is leuk en op vakantie gaan ook ……en dan kijk ik graag op een andere manier naar de wereld. Dat kan op Terschelling maar ook in Namibië, Marokko, Japan, Ierland, IJsland, Noorwegen, Nieuw Zeeland en misschien binnenkort in Zuid-Afrika of Botswana.
Margret Rensink

Margret Rensink

Trainer, coach, loopbaancoach

In mijn vrije tijd “waai ik graag uit”.

Wandelen, hardlopen, fietsen of lekker luieren in de natuur. Ook ben ik vaak te vinden in musea of bij andere cultuurevenementen. Als raadslid ben ik in “mijn gemeente” ook veel buiten want de wijsheid ligt op straat!

Marja Ruijterman

Marja Ruijterman

Trainer, coach

Ik leerde dat ik mijn gedachten kan kiezen en ik koos dit keer voor een constructieve en positieve richting.

Monique de Boer

Monique de Boer

Trainer, loopbaancoach, breinbereider

Mijn moeder wilde juf worden maar kreeg de kans niet, dus hielp zij ons studeren als wij dat zelf wilden. Ik ben razend nieuwsgierig naar mensen en ging enthousiast Pedagogiek studeren.

Saskia Paulissen

Saskia Paulissen

Trainer, leider workshops XXL

Mijn trainingen en presentaties kenmerken zich door humor, enthousiasme en volop interactie met de zaal.
Peter Oosting

Peter Oosting

Eigenaar/directeur, trainer, coach, werkgelukdeskundige, MvA

Ik werk veel en hard. In mijn vrije tijd doe ik graag luie en leuke dingen. Bijvoorbeeld relaxen op onze boot met mijn vrouw of vrienden, achter m’n flipperkast, uren ‘verdwijnen’ in een goed boek of op de golfbaan.