035-6267484

Dit zeggen onze klanten over ons

Annemarie Schrijen – A&O fonds Gemeenten

Wij hebben als organisatie de training ‘Overleggen voorzitten’ voor alle 35 collega’s afgenomen bij Oraki. De reacties daarop waren heel positief, hoeveel ze geleerd hadden en hoe fijn het was om praktische handvatten te krijgen. Er is zelfs een fear of missing out ontstaan bij een aantal collega’s dat niet mee kon doen. We nemen de training dus nóg een keer af én we willen er graag een (bijvoorbeeld) jaarlijkse herhaling van maken. En nu: toepassen in de praktijk!

Dominique Pars | Ministerie van Defensie

Wat een ontzettend fijne samenwerking. Ik heb het hele proces als erg prettig ervaren. De op-maat training was erg leerzaam, ik heb middels praktijkvoorbeelden veel kunnen oefenen.

Roos Ruckert | Stichting Woon

We zijn erg tevreden over de training en over de inzet/ manier van trainen met de acteur en de praktische kant van de training. De trainer en acteur zorgden voor een veilige sfeer.

Rogier Zelle | Algemene Rekenkamer

De trainer is geen trainer met maniertjes maar een echt mens, die bijvoorbeeld gewoon zegt dat iets lastig is, en die nu en dan ook iets van zichzelf laat zien. Ik vind dat per saldo overtuigender dan zo’n trainer die zogenaamd op alles een antwoord heeft.

Miranda Verwoerd | UWV

De communicatie met Oraki hebben wij als zeer prettig ervaren, er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd en er wordt daadwerkelijk gekeken hoe de workshops zo goed mogelijk aangepast kunnen worden naar de doelgroep en de wens van de doelgroep. Ook vanuit de deelnemers van de workshop waren de reacties erg enthousiast over de workshop.

René Grotens | gemeente Zeist

Ik zie Oraki niet als een doorsnee trainingsbureau, maar als partner! Daarin zit het verschil!Met de menselijke maat als uitgangspunt.

Tanja Leguijt | GEMBA service

Oraki creëert een fijne, informele en laagdrempelige sfeer. Geen ellenlange theorie, maar inspirerende, praktische, toepasbare praktijkoefeningen. De trainer is duidelijk, direct en houdt je een spiegel voor, met als doel zelf na te denken en inzicht te krijgen in de situatie.

Michelle Mengerink | gemeente Oldenzaal

Oraki is er in geslaagd om op een ontspannende manier een voor veel mensen spannend onderwerp bespreekbaar te maken. Zij maken het veld rijp om het zaadje te kunnen planten. Het laten groeien tot een mooie plant is de taak van onszelf.

Monique Damen | CIVIC Amsterdam

De trainer staat open voor dat wat zich aandient en sluit aan bij de verschillende deelnemers. Kracht in deelnemers naar boven halen. Inspiratie voor ontwikkeling en groei.

Bart van Loenen | gemeente Zutphen

Hun kracht is dat de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij de medewerker zelf blijft liggen. Oraki biedt een helpende hand voor wie hem aan wil pakken. Een aanrader voor iedereen die gelooft dat ontwikkeling vraagt om een eerlijke en open blik op jezelf!

Lea Luijten | gemeente Zeist

Oraki spreekt mij aan omdat ze in hun trainingen creatieve werkvormen gebruiken, waarin elke cursist tot zijn recht komt. Aan het eind staan er concrete afspraken op papier om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Suzanne van Lijf | LEARN Maastricht

Het enthousiasme maar ook de professionaliteit, humor, persoonlijke touch en flexibiliteit waarmee jullie trainen en de trainingen organiseren is heel speciaal en super prettig om als opleidingscoördinator mee samen te werken. jullie geven energie!

Sander de Bruin | gemeente Oldenzaal

Iedereen was positief over jullie training, ook de mensen bij wie het wat ’schuurde’. Jullie benadering was altijd respectvol. De samenwerking tussen jullie als trainers en ons als managers was mooi. Ik ben onder de indruk van wat we bereikt hebben.

Marijke Pruijs | gemeente Zutphen

De kracht van de trainer is zijn open respectvolle houding in combinatie met zijn vakkennis, ervaring, geduld en gedrevenheid. Daardoor voelen mensen zich veilig om zichzelf te zijn en zetten ze net een stapje extra.

Jan van Ginkel | gemeente Molenwaard

Iedereen weet dat je bij Oraki niet wegkomt met vage voornemens of halfbakken afspraken. Ik zelf kreeg ook feedback, en wel zodanig dat het direct bruikbaar is.

Conny Hesse | gemeente Kampen

Een teamdag waarin helder werd waar het in de samenwerking aan schortte. Vooral de creatieve werkvormen spraken erg aan. We zijn met goede voornemens terug gegaan en gaan het geleerde in praktijk zien te brengen.

Wil Reijnders | gemeente Medemblik

Oraki ondersteunde onze afdeling bij een Cultuurdag: natuurlijk, met een doel voor ogen en een prima resultaat! De “gedoetjes” werden door goede acties opgelost.

Marjo Tot | gemeente Hollands Kroon

Waarom Oraki? Prettig in de samenwerking, goede trainingen en trainers die het vak met hun hart doen. Cursisten voelen zich meteen op hun gemak bij de training. Er is vertrouwen en dit komt de training zeker ten goede!

Maamke Schouten | gemeente Medemblik

Een mooie spiegel: ik zie dat ik veel meer invloed heb dan ik dacht. Veel impact: we kunnen nu al beter onze ontwikkeling zelf vorm geven. Dat geeft houvast om met alle veranderingen bij onze gemeente om te gaan.

Karin Bosga | gemeente Kampen

Actief luisterend oor; scherpe analyses; zelf de keus vwb trainer en in staat om zowel een groep als een individu op respectvolle wijze een spiegel voor te houden.

Siefko Oosterhuis | EMCO-groep

Meedenkend, sensitief, origineel, deskundig, klantvriendelijk, praktijk- en resultaatgericht. Oraki verkoopt geen gebakken lucht, snelle praatjes, maar gaat echt op de inhoud zitten. De trainers zijn betrokken bij een succesvolle toepassing in de praktijk.

Anoeska Mosch | gemeente Alkmaar

Samen met Oraki hebben we de trainingen ‘Resultaatgericht samenwerken’ vormgegeven en uitgevoerd. Een zeer plezierige samenwerking. Oraki is pragmatisch, helder en zonder ‘opsmuk’. Zaken worden benoemd zoals ze zijn, met respect voor iedereen.

Marianne Juk | gemeente Dronten

Oraki had oprechte aandacht, met veel tijd voor de uitvraag. De deskundigheid en flexibiliteit sloot goed aan bij de vraagstukken van teams. Samenwerken met de trainer van Oraki leidde tot win-win situaties. Hij gaf ruimte zonder de regie te verliezen.

Angelina Carol | gemeente Schagen

Betrokken, in verbinding en doortastend. Zo ervaar ik Oraki. En onze medewerkers voelen zich vanzelf veilig om te leren. De trainingen van Oraki zetten je in beweging!

Cees van Wijnen | gemeente Wijk bij Duurstede

Authentiek bedrijf dat werkelijk bijdraagt aan verandering. Empathisch en ontwapenend eerlijk. Laten je in je waarde. Ze geven inspirerende, onderscheidende, creatieve workshops. En niet onbelangrijk; praktisch en toepasbaar.

Wouter Slob | gemeente Medemblik

Wij hebben –net als Oraki- ‘eigenaarschap’ en ‘verantwoordelijkheid’ hoog in het vaandel. Oraki heeft ons uitstekend geholpen om doelgericht met elkaar in gesprek te gaan zodat elke medewerker eigenaar is van persoonlijke ontwikkeling en te behalen resultaten.

Miranda de Wolff | gemeente Noordoostpolder

Als ik denk aan wat jullie gedaan hebben: Teamcoaching, procesbegeleiding, invoer nieuwe HR-cyclus, presentatietraining, persoonlijke ontwikkeling. Als ik denk aan hoe jullie dat gedaan hebben: basic en pragmatisch, informeel, creatief, maatwerk.

P&O-adviseur (anoniem)

Oraki orakelt niet, is niet zweverig, maar gaat naast de opdrachtgever staan. En als dat nodig is met de voeten in de "modder". Oraki laat betrokkenheid zien, speelt in training in op wat er leeft in de organisatie.

Dennis Vork | gemeente Zeist

Oraki helpt mensen om te ontwikkelen op een manier die past. Met oprechte aandacht voor mensen. Door te vertrekken vanuit oprechte aandacht, en van daaruit bezig te zijn met de dingen die er echt toe doen, komt ontwikkeling op gang.

Gerold den Haan | gemeente Molenwaard

Met de hulp van Oraki is het gelukt de gesprekscyclus echt in te vullen en daar profiteren wij "dagelijks" van. Sterk in de aanpak is dat er ingespeeld is op onze praktijk, onze werkelijkheid, ons verhaal en dat voelt goed.

Mariëlle Sluiter | Gemeente Zeist

De trainers en coaches van Oraki schakelen makkelijk tussen abstractie en praktijk, denken mee en leveren maatwerk. Spreken de taal van onze medewerkers én managers en begrijpen waar het in onze organisatie om gaat.

Kirsten Rondeel | Gemeente Oost Gelre

Oraki en haar medewerkers: een met zorg en aandacht, gerichte persoonlijke aanpak naar de wens van de klant. Daarbij gaan jullie gelukkig lef en verandering niet uit de weg terwijl zeker een positieve en veilige (leer)omgeving gecreëerd wordt.

Els Welsink | Gemeente Smallingerland

Oraki zoekt naar een aanpak die past bij het vraagstuk en de medewerkers in de organisatie. Ze werken vanuit betrokkenheid en de kracht van medewerkers, zonder de organisatievraag uit het oog te verliezen.