035-6267484

Loopbaancoaching

Nieuwe prikkel voor je carrière

Je loopbaan én jezelf onder de loep nemen. Met je loopbaancoach een goed gesprek voeren over vragen zoals ‘Wie ben ik’, ‘Wat kan ik’, ‘Wat wil ik daar dan mee’ en ‘Op welke plek komt dat het beste tot zijn recht’.
En de ultieme vraag: ‘Waar kom ik nou echt m’n bed voor uit?’

Heb je het idee dat jouw talenten en ervaring onvoldoende benut worden? Of ben je niet meer tevreden in je huidige baan en wil je je loopbaan een nieuwe richting geven? Vraag je je af of je huidige baan wel écht bij je past?
Herken je jezelf in één van deze situaties of heb je een andere vraag rondom jouw loopbaan? Dan is loopbaancoaching wellicht iets voor jou.

Promotie maken of juist niet, in de breedte ontwikkelen, het roer om, geen idee hebben wat je precies wil: zomaar wat ‘smaken’ in loopbaancoachvragen.
Elke coachvraag maken we samen concreter -zodat verwachtingen voor alle betrokkenen helder en hetzelfde zijn- en dan gaat het coachingstraject van start.

Wij zien coaching als ‘De ander helpen het beste uit zichzelf te halen’. Dat wil zeggen dat jouw loopbaancoach zijn/haar uiterste best doet voor je, maar jij bent vooral aan zet. Het is uiteindelijk aan jou om ‘het’ (wat dat ook maar is) te laten zien. Want wij kúnnen en wíllen jou niet veranderen. Dat laten we graag aan jou zelf over.

Ontdekkingsreis

De ware ontdekkingsreis bestaat niet uit het bekijken van nieuwe plaatsen, maar uit het kijken met andere ogen naar jezelf en de wereld om je heen.

Samen met je coach neem je je loopbaan én jezelf onder de loep. Daarbij gaat het o.a. over: ‘Wie ben ik’, ‘Wat kan ik’, ‘Wat wil ik daar dan mee’ en ‘Op welke plek komt dat het beste tot zijn recht’.
Nadenken over je loopbaan is een ontdekkingsreis. Je loopbaancoach kijkt, denkt, loopt en ontdekt graag met je mee. Zij helpt je te ontdekken waar jij nou echt ‘je bed voor uit komt’.

PRAKTISCH
PERSOONLIJK
RESULTAATGERICHT
TRAINEN

Je bent in goede handen

Onze loopbaancoaches hebben een arsenaal aan ‘gereedschappen’ om jou te helpen beweging in je loopbaan te krijgen.
In de richting die jij wilt.
Je coach houdt je een spiegel voor, vraagt je de hemd van het lijf, luistert en vraagt door, neemt geen genoegen met vage antwoorden, checkt zaken, zoekt je grenzen op, confronteert, doet diverse praktische oefeningen met je, moedigt je aan, prikkelt, helpt je keuzes te maken, viert successen met je, doet suggesties en helpt je bij het maken van je eigen afspraken en het geven van je eigen tips.
En dat allemaal in een open sfeer die tegelijk ontspannen en scherp is. En altijd respectvol.

Loopbaancoaching

Maatwerk in de praktijk
Loopbaanvragen zijn er in vele varianten. Iedere vraag verdient een maatwerkbenadering. Daarom maakt je coach een inschatting wat voor jou de beste aanpak is. Dat mag je van onze professionele en ervaren loopbaancoaches verwachten.
Welke vorm ook gekozen wordt, het is altijd persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Hieronder een greep uit de loopbaancoachvragen waarmee wij aan de slag mochten samen met onze coachees:

 • Ik heb het niet naar mijn zin op m’n werk, maar weet niet of ik wel weg wil. Kun je me helpen?
 • Ik doe het goed en iedereen is tevreden op mijn werk, maar er sluimert twijfel bij me. Hoe kom ik daar vanaf?
 • Ik werk al 23 jaar bij dezelfde werkgever. Moet ik niet eens ergens anders gaan werken?
 • Ik twijfel of ik moet solliciteren op een interne vacature (promotie). Wat is wijsheid?
 • Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat. Ik vind zoveel leuk. Hoe kom ik erachter wat écht bij me past?
 • Ik doe mijn werk op routine en vind het hartstikke leuk. Maar ik wil ook meer uitdaging. Is dat gek?
 • Mijn manager zegt dat ik uit m’n comfortzone moet stappen, maar ik weet niet of ik dat wel wil/durf. Kun je me helpen?
 • Ik heb net promotie gemaakt, maar ik denk dat zoveel verantwoordelijkheid niet bij me past. Wat moet ik doen?

WIL JIJ BEWEGING IN JE LOOPBAAN?

Kun jij de hulp van een professional gebruiken om je loopbaan een frisse impuls te geven? Of twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor je is?
Zet dan de eerste stap, klik op de knop hiernaast en vul het contactformulier in.

Of bel meteen naar 035 – 626 74 84 en vraag naar de loopbaancoach van je voorkeur.
Als je nog geen voorkeur voor één van onze loopbaancoaches hebt, vraag dan naar Peter Oosting. Hij denkt graag met je mee en zal je eerlijk adviseren.

  Kies hier voor wie je bericht bestemd is. Als je geen keuze maakt krijg je een reactie van één van onze loopbaancoaches.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MAAK KENNIS MET ONZE TRAINERS