Stresscoaching

Je kent het misschien wel: altijd druk en bezig, alles willen meemaken en uiteindelijk amper tijd voor jezelf. Veel verplichtingen -zakelijk en privé, opgelegd door anderen maar ook door jezelf- zorgen voor spanning en stress. Misschien herken je de symptomen, maar weet je niet wat je aan de stress zelf kunt doen.

Trouw aan jezelf

Telkens ‘onderweg zijn’ leidt er vaak toe dat je vergeet voor jezelf te zorgen. Zorgzaam zijn naar jezelf is een hele verantwoording. Dat vraagt om ruimte te geven aan je ware behoeften en wensen en daar goed naar te luisteren.
In een (werk)omgeving die veel van je vraagt ligt de valkuil van ‘jezelf kwijtraken’ op de loer. Om jezelf weer te hervinden is zelfbewustzijn en lef nodig. En wellicht hulp van je stresscoach . . .

Gespecialiseerde stresscoach

Voor vragen rondom stress, spanning en werkdruk hebben we een specialist in huis: Ernst Oosterbosch.

Ernst heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in deze materie. Hij heeft veel verschillende opleidingen gevolgd die hem tot een deskundige op dit gebied maken.

Je bent in goede handen

Ernst werkt ervaringsgericht en schenk aandacht aan je fysieke, mentale, emotionele en energieke gesteldheid. Hij koppelt westerse psychologie aan oosterse wijsheid.

Dat levert jou belangrijke inzichten op over je eigen patronen. Vanuit die inzichten leert Ernst je eenvoudige en praktische technieken om bewust en gericht aan je eigen stress te werken. Preventief en als het je toch even te veel wordt.

Ernst laat je niet ‘ontsnappen’ uit je eigenaarschap. Mocht je even wegduiken voor jouw aandeel, dan confronteert hij je daarmee. Scherp en recht uit z’n hart. Betrokken en respectvol.

Ben jij er aan toe?

Kun jij de hulp van een professional gebruiken om je stress te hanteren of te voorkomen? Of twijfel je nog of stresscoaching iets voor je is?

Bel dan met 035-626 74 84 en vraag naar Ernst Oosterbosch. Hij zal je eerlijk adviseren. Een oriënterend gesprek is ook zo geregeld.
Een mail sturen kan uiteraard ook.